Setari Cookie-uri

Cea mai mare durere din sufletul lui Adrian Mutu: „E foarte trist! Au fost anumite alegeri...”

Adrian Mutu a vorbit despre cea mai mare durere sufletească pe care o are. „Briliantul” nu se simte deloc confortabil în legătură cu acest subiect, însă recunoaște că lucrurile trebuie să meargă mai departe.

Adrian Mutu este un tată împlinit, asta pentru că are 4 copii care îi poartă numele. Din prima lui căsnicie, cea cu Alexandra Dinu îl are pe Mario, care locuiește împreună cu mama lui în Italia. Din cea de-a doua relație, Consuelo Matos i-a dăruit două fetițe, Adriana și Maya, iar împreună cu actuala soție, Sandra, îl au pe micuțul Tiago.

Invitat recent într-o emisiune, Adrian Mutu a mărturisit că îi este foarte dor de fetițele lui, care trăiesc împreună cu mama lor în Republica Dominicană. Fotbalistul a recunoscut că îi este foarte greu să stea departe de copiii lui, însă își asumă situația actuală și speră ca întrevederile dintre el și fete să fie cât mai dese. Mai mult, Mutu a declarat că vineri va pleca în Dominicană pentru a petrece timp cu Adriana și Maya.

Citește și:

„E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele. [...]Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine.” a declarat Mutu la GSP LIVE.

Fotbalistul și frumoasa Consuelo Matos s-au căsătorit în anul 2005, însă câțiva ani mai târziu, în 2013, cei doi au divorțat. După numai trei ani, Mutu s-a recăsătorit cu actuala lui soție, Sandra Bachici.

Adi Mutu și actuala soție. Sursă foto: Instagram

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.