Setari Cookie-uri

Promenada Mall găzduiește în premieră Orășelul de turtă dulce

Zeci de clădiri, străzi și drumuri, trenulețe, mașini și multe alte elemente din carton și turtă dulce create de cofetari vor fi expuse în cadrul unei expoziții unice, la Promenada Mall

  • Expoziția este inspirată de faimosul Orășel de Turtă Dulce din Norvegia, cea mai mare construcție de turtă dulce din lume
  • Vizitatorii vor putea afla mai multe despre istoria deliciosului desert
  • Accesul este gratuit, cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare
  • Până pe 24 decembrie, vizitatorii care au ales cadourile de Crăciun din Promenada și care au descărcat aplicația SPOT, beneficiază de împachetare sustenabilă și livrare gratuită a darurilor

Iarna aceasta, Promenada Mall răsfață toate simțurile bucureștenilor cu o expoziție în premieră – Orășelul de turtă dulce, un tărâm de poveste în miniatură, comestibil, creat de maeștri cofetari și brutari profesioniști. Expoziția poate fi descoperită până pe 30 decembrie, între orele 10:00 și 21:00, la nivelul 1 al centrului comercial. Tărâmul de poveste a fost dezvoltat în parteneriat cu Asociația ESCU și ilustrează arhitectura unui orașel imaginat în decor festiv, de iarnă. Orășelul poate fi admirat gratuit, cu respectarea recomandărilor sanitare ale autorităților.

Citește și:

O lume de poveste, din turtă dulce, la Promenada Mall

Inspirată de cele mai dulci visuri ale copiilor, de basmele Fraților Grimm, dar și de cea mai mare construcție de turtă dulce din lume din Bergen, Norvegia, expoziția ridică faimosul desert cu miros de ghimbir la rang de artă și reproduce cu măiestrie un întreg orășel în peisaj de iarnă.

Orașul în miniatură, creat în întregime din turtă dulce și materiale sustenabile precum cartonul, este așezat într-un peisaj înzăpezit spectaculos, decorat cu copaci împodobiți, sistem de iluminat dedicat și diverse personaje și forme geometrice. Zeci de clădiri fantastice de turtă dulce de diferite dimensiuni, trenulețe și mașini, bastoane de acadele, bomboane colorate, butaforii apetisante, străzi și drumuri, părculețe de distracții și multe alte elemente formează orășelul de poveste.

Citește și:

Cadourile de Crăciun sunt împachetate sustenabil și livrate gratuit către cei dragi, pentru utilizatorii SPOT

Mai mult, până pe 24 decembrie, utilizatorii aplicației SPOT care au ales cadourile de Crăciun din Promenada beneficiază de împachetare și livrare gratuită a acestora, prin intermediul DPD. Toate cadourile vor fi împachetate sustenabil în hârtie craft (la standul special amenajat la parter), iar livrările DPD vor fi realizate în pungi fabricate 100% din materiale reciclate (la biroul InfoDesk).

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții și respectă toate măsurile impuse de autorități. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat periodic, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Citește și:

Promenada Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

După o serie de verificări de conformitate și îmbunătățiri, Promenada Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Despre Promenada Mall

Cu un mix de branduri de renume internațional și o gamă bogată de restaurante și servicii, Promenada pune la dispoziția clienților o experiență completă de shopping. Având un design modern în linie cu arhitectura urbană din zona de nord a capitalei, Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului.

Citește și:

Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria Teilor, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, FIT4U, The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.

Terasa verde, de peste 4000 mp este o adevărată oază urbană, care invită vizitatorii la relaxare și oferă modalități variate de petrecere a timpului liber – proiecții de film, spectacole de teatru, concerte în aer liber și alte evenimente dedicate publicului. Restaurantul Trickshot oferă mai mult decât experiențe culinare, cuprinzând și activități de petrecere a timpului liber - biliard și bowling. Clienții au la dispoziție și Clubul de Health & Fitness World Class, ce oferă membrilor acces la facilități și echipamente premium.

Citește și:

Centrul comercial Promenada Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.