Setari Cookie-uri

Adela Popescu, chip de adolescentă! Vezi aici ce frumoasă este artista fără strop de machiaj.

Adela Popescu a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram în care le arata internauților cum se bucură ca un copil de prima zăpadă. Fanii nu au putut să nu remarce chipul perfect al artistei și cât de bine arată la cei 35 de ani, cu trei copii și un job ce o solicită zilnic.

Adela Popescu a fost întotdeauna una dintre cele mai naturale prezențe din showbiz-ul românesc. Artista este adepta frumuseții naturale și niciodată nu a apărut în public machiată în mod excesiv.

Deși are trei copii și un job ce o solicită zilnic, Adela Popescu nu are nicio urmă de oboseală pe chip. Îngrijirea zilnică și atenția asupra propriei persoane au făcut-o pe Adela Popescu să fie una dintre cele mai frumoase vedete din România.

Recent, soția lui Radu Vâlcan a postat o poză pe social media în care le arată internauților cum se bucură de prima zapadă din acest an.

View this post on Instagram

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

„Ningeeeeee! Extaz sau groaza? Ce va exprima fata mea? 😅” a scris Adela Popescu în dreptul fotografiei postate.

Citește și:

Fanii artistei au apreciat chipul lipsit de imperfecțiuni al vedetei și au complimentat-o cu multe inimioare.

„Exprimă că ești minunată 😍😍„ /„Extaz! Ai 2 băieți de care scapi câteva ore” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Adela Popescu.

Adela Popescu a născut de trei ori pe cale naturală

Adela Popescu a reușit să nască natural de trei ori, fiind adepta nașterilor vaginale, atâta timp cât starea de sănătate permite asta.

„Durerile deja creșteau în intensitate și frecvența contracțiilor era la mai puțin de un minut. Fiecare mișcare de mușchi declanșa un nou val de iad ajungând să simt o durere uriașa continuă dublată de repetitivitatea contracțiilor. Știu că la un moment dat nu mai puteam nici să clipesc, buzele mi se uscaseră, gura la fel și tot ce mai puteam face era să ridic un deget prin care semnalizam că sunt în mijlocul unei contracții, deci, să rog să nu ma atingă nimeni.” a povestit după una din nașteri, artista.

Citește și:

Cu toate acestea, Adela Popescu a trecut peste durere și este o mămică extrem de fericită cu cei trei băieți pe care îi are împreună cu Radu Vâlcan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.