Setari Cookie-uri

Andreea Bălan le face toate poftele fetițelor ei! Uite unde le-a dus artista pe Ela și Clara în vacanță

Andreea Bălan este o mămică care muncește foarte mult pentru ca fetițelor ei să nu le lipsească nimic. Recent, artista a plecat într-o nouă vacanță de lux cu cele mici, iar imaginile sunt de-a dreptul adorabile.

Andreea Bălan ar face orice pentru fetițele ei, Ela și Clara. După ce, acum câteva luni, Andreea le-a dus pe cele mici într-o vacanță de cinci stele în Egipt, acum cele trei au plecat în Dubai.

Având o legătură extrem de strânsă cu fanii, Andreea Bălan i-a ținut la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, publicând câteva poze absolut adorabile cu Ela și Clara.

Se pare că cele trei se simt minunat de bine împreună, iar Ela și Clara sunt entuziasmate de locurile noi pe care le descoperă.

Andrea Bălan, cu zâmbetul pe buze în vacanță

După divorțul dureros de actorul George Burcea, Andreea a crezut că și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint. Din păcate, relația s-a încheiat după un an de zile, dar asta nu a făcut-o pe artistă să își piardă zâmbetul de pe buze.

Citește și:

Optimistă din fire, dar și o luptătoare înnăscută, Andrea Bălan a demonstrat de-a lungul timpului că se poate ridica după orice căzătură cu mai multă voință și încredere în ea.

După separarea de Tiberiu Argint, artista a preferat să petreacă mai mult timp cu cele mai importante persoane din viața ei, Ela și Clara. Așadar, departe de frigul din țară, cele trei se relaxează și se distrează pe cinste în Dubai.

Totuși, Andreea Bălan nu a uitat nici de partea profesională și a relansat, înainte de bine meritata vacanță, hit-ul: „Moșule, ce tânăr ești” în colaborare cu Iuliana Beregoi.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.