Setari Cookie-uri

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru fratele ei „Te iubesc mult de tot!” Vezi cum arată Cezar Stratan acum

Cleopatra Stratan are motive de sărbătoare, asta pentru că fratele ei mai mic, Cezar Stratan a împlinit 13 ani. Artista a ținut să îl felicite și a postat câteva imagini cu ei doi, poze care au ajuns la sufletul internauților.

Cleopatra Stratan are o familie extrem de frumoasă și unită. Artista se mândrește cu fiecare ocazie cu părinții dar și fratele ei, persoane pe care le iubește nespus. Astăzi este ziua lui Cezar Stratan, fratele mai mic al vedetei, care a împlinit 13 ani. Soția lui Edward Sanda a ținut să-i transmită un mesaj pe social media și să îi spună cât de mult îl iubește.

„LA MULȚI ANI CEZĂRICULEEE!!! Să crești mare, sănătos, voios și frumos!😁Te iubesc mult de tot, sunt super mândră de tine, îți doresc tot binele din lume și să te binecuvânteze Dumnezeu! ❤️💋✨” a scris Cleo pe Instagram.

Cezar este băiatul mai mic al lui Pavel Stratan, dar la fel de talentat ca sora și tatăl lui. Fratele Cleopatrei Stran și-a făcut debutul în muzică la fel ca sora sa, la doar patru ani. Ulterior, Cezar a lansat alături de sora sa, melodia „Mami”, care a prins foarte bine în Republica Moldova.

Citește și:

Cleopatra Stratan s-a căsătorit în această vară cu Edward Sanda

Cleopatra și artistul Edward Sanda și-au unit destinele pe 14 august anul acesta într-un cadru de poveste, alături de familie și apropiații celor doi.

Deși Cleo are numai 18 ani, pentru ea vârsta fragedă nu a fost un impediment în a face pasul cel mare alături de cel cu care vrea să trăiască împreună o viață.

Cu toate că ziua nunții lor a fost exact așa cum și-au dorit, cei doi proaspeți căsătoriți au primit numeroase critici cu privire la vestimentația aleasă, dar și cu privire la alte aspecte organizatorice.

„Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 10000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face„! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! Trăim în prezent.” a ținut să sublinieze artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.