Setari Cookie-uri

Tunete și fulgere în casa Mireasa! Raluca, criză de gelozie după petrecerea burlacilor. Ion, păcate interzise înainte de nuntă?

Petrecerea burlacilor din casa Mireasa s-a lăsat cu multă suferință pentru Raluca, viitoarea mireasă. Ion, logodnicul ei s-a apropiat prea mult de ispite și a uitat pentru o noapte cine îi este aleasa. Raluca, reacție vehementă de gelozie!

O petrecere de pomină a zguduit aseară casa Mireasa-Capriciile iubirii. Cum nunta dintre Raluca și Ion este aproape, celor doi le-a fost organizată câte de o petrecere în care să își ia „Adio” de la burlăcie.

Petrecerea din casa băieților s-a lăsat cu multă distracție, conversații interesante dar și dansuri extrem de provocatoare. Fetele au privit imaginile cu un nod în stomac, iar gelozia le-a trecut prin vene.

Cu siguranță cea mai afectată a fost Raluca, viitoarea mireasă a lui Ion, care nu s-a simțit deloc bine văzând imaginile cu logodnicul el. Ion a fost cel care a dat tonul distracției la petrecerea băieților și în jurul căruia ispitele s-au strâns provocându-l cu dansuri lascive.

Cu toate că Ion a declarat că s-a gândit tot timpul la viitoarea lui mireasă, imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cu totul altceva. Mai mult, concurentul a avut grijă de una dintre ispite și a dus-o în dormitor atunci când acesteia i s-a făcut rău.

Citește și:

Ion a dat vina pe dansatoare și a asigurat-o pe Raluca că nu are motive reale de gelozie.

„E prima dată când vin cinci animatoare dezbrăcate și tăbară pe mine" a spus viitorul soț al Ralucăi.

Tot el a mai spus că dansatoarele au tras de el și că totul a pornit din vina fetelor: „Au intrat la noi în casa și au început să tragă de fiecare în parte. Nu m-am dus eu la una din ele.”

Cu toate acestea, Raluca l-a iertat pe cel cu care va merge la altar și au decis împreună să uite de incidentul de la petrecerea burlacilor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.