Setari Cookie-uri

Viviana Sposub este însărcinată! Iubita lui George Burcea a făcut marele anunț în cadrul emisiunii Bravo, ai stil – Celebrities

Veste mare pentru fanii Vivianei Sposub! Vedeta a făcut marele anunț în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”, episod ce va fi difuzat miercuri seară. George Burcea urmează să devină tată pentru a treia oară, iar cuplul a primit deja primele felicitări.

Momentul mult așteptat de fanii Vivianei Sposub a sosit. Fosta prezentatoare meteo este însărcinată și așteaptă primul ei copil. George Burcea va deveni din nou tată anul viitor, asta după ce, din urma căsătoriei cu Andreea Bălan, au rezultat două fetițe superbe, Ela și Clara.

În cadrul emisiunii „Bravo, ai stil – Celebrities” ce va fi difuzată în seara de miercuri, Viviana anunță că așteaptă primul ei copil cu actorul George Burcea.

Zvonurile circulau de multă vreme în online, însă cuplul a negat că ar fi vorba de o sarcină. Mai mult, actorul a spus că nici măcar la căsătorie nu se gândește, iar de sarcină nici nu poate fi vorba.

Însă, se pare că viitoarea mămică a ascuns sarcina până când a primit toate confirmările medicilor și s-a asigurat că totul decurge perfect cu bebelușul pe care îl poartă în pântec.

Citește și:

George Burcea, un tată fericit

Actorul a declarat în repetate rânduri că viața lui a luat o întorsătură frumoasă de când a cunoscut-o pe cea care îi va dărui cel de-al treilea copil. Viviana și George Burcea s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Ferma” și de atunci sunt de nedespărțit. Se pare că șatena este femeia care îl poate face fericit pe fostul soț al Andreei Bălan.

Tot el a anunțat pe una dintre rețelele sociale că în viața lui urmează să mai apară încă un copil. Cei doi amorezi se bucură acum de marea veste, iar fanii așteaptă mai multe detalii cu privire la noua lor familie.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.