Setari Cookie-uri

Cum împodobești corect bradul de Crăciun?

Bradul de Crăciun este elementul central al oricărei case, în perioada sărbătorilor de iarnă. 

Pentru a te bucura din plin de el, însă, trebuie să acorzi puțină atenție detaliilor și să urmezi o serie de pași:

• Cumpără un brad cât mai bogat și frumos;

• Cumpără ornamente de Craciun care să respecte o anumită temă;

• Gândește-te la locul în care va urma să fie așezat bradul;

• Împodobește!

Chiar dacă ai toate ornamentele de care ai nevoie, ai bradul și știi cu exactitate poziția în care acesta se va afla, împodobitul poate fi o reală provocare.

Împodobirea bradului pas cu pas

Dacă respecți următorii pași, rezultatul va fi întotdeauna unul excelent:

1. Alege stilul pe care îl vei folosi! În ultimii ani, foarte popular este stilul minimalist, nordic. Acesta se bazează pe culori neutre și pe accesorii cât mai simple și elegante. Evident, poți încerca și alte stiluri, împrumutate din stilurile de amenajare interioară. Optiuniile sunt nelimitate. În funcție de stilul ales, poți alege decooratiunile potrivite și poți chiar să creezi propriile decorațiuni din materialele pe care le ai deja în casă.

Citește și:

2. Dacă ai ales un brad natural, cioplește-i tulpina, în așa fel încât să încapă în suportul de brad! Este o misiune destul de dificilă, însă este esențială dacă îți dorești un brad stabil și drept. Dacă nu ai un suport integrat în tema aleasă, poți folosi diverse obiecte care să îl mascheze (beteală, hârtie de cadouri, o pătură etc.)

3. Începe să împodobești, folosind instalațiile luminoase prima dată! Cea mai bună variantă pe care o ai este să începi din vârf spre bază, în așa fel încât partea superioară să fie frumos luminată, chiar și atunci când instalația nu este foarte mare. Este bine să începi cu instalația, deoarece dacă o pui după alte ornamente, s-ar putea să fie destul de anevoios;

Citește și:

4. Pune toate celelalte ornamente care se integrează în stilul ales! Globurile, figurinele, bomboanele de ciocolată, fundițele sau conurile de brad își pot găsi cu ușurință locul în noua vedetă a casei tale;

5. Aranjează beteala! Poți să o așezi drept, pornind din vârf către bază sau poți alege să o așezi în cerc, înconjurând bradul. Beteala poate să ascundă micile imperfecțiuni ale bradului și creează senzația de bogăție. Dacă ai un brad foarte bogat însă, nu trebuie neapărat să pui beteală.

Ultimul pas din procesul de împodobire este ornamentul din vârf. Acesta trebuie să iasă în evidență și să completeze întreaga estetică a brăduțului.

După ce ai împodobit bradul, tot ceea ce rămâne de făcut este să îi umpli baza cu cadouri pentru persoanele dragi. Alege cutii cât mai colorate și frumos împachetate și vei obține un loc instagramabil, perfect pentru pozele de familie!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.