Setari Cookie-uri

Cuza, din nou singur și neliniștit! Ce a declarat artistul despre perioada prin care trece

Cuza este din nou un bărbat singur, în căutare de noi cuceriri. Cum nicio femeie nu s-a ridicat până acum la înălțimea lui, artistul este în căutare de noi provăcări și experiențe care să îl aducă cât mai aproape de sufletul lui pereche.

Cuza s-a declarat un bărbat singur și lipsit de responsabilități, astfel că Sărbătorile îl vor găși în căutarea unor noi experiențe amoroase.

Recent, în cadrul unui interviu, fostul concurent de la Asia Express a ținut să sublinieze faptul că este burlac și că poate face orice își dorește, atâta timp cât nu are nicio responsabilitate față de nimeni.

Alina Pușcaș, colega lui din cadrul trustului Antena, i-a luat un interviu fostului iubit al Ramonei Olaru prin care fanii artistului au aflat că nici de această dată Cuza nu și-a găsit perechea.

Cuza nu și-a găsit, încă, femeia potrivită pentru el, dar nu este nici pe departe îngrijorat sau afectat de separarea de fosta iubită. Se pare că artistul este împăcat cu eșecul fostei relații și privește cu mult optimism spre viitor. Cu zâmbetul pe buze, artistul spune clar că este singur și dornic de distracție, ca orice tânăr la 30 de ani.

Citește și:

Sursă foto: Instagram

Interviul acordat de Cuza

Alina Pușcaș a încercat să îl desconspire pe Cuza, spunându-i că l-a văzut cum admira alte femei, deși în presă era cunoscut faptul că el este într-o relație amoroasă.

Artistul a profitat de acest moment și a spus clar și răspicat că este singur: „Sunt un bărbat la 30 de ani, singur! Să se sublinieze.”

Cu toate că relația cu fosta lui iubită părea promițătoare și cei doi se mutaseră împreună, se pare că despărțirea a fost inevitabilă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.