Setari Cookie-uri

Ce obiecte folosești când îți amenajezi camera de zi?

Camera de zi este o încăpere specială din casa ta. Acolo te reunești cu familia seara, după ce vă terminați cu toții activitățile de peste zi, acolo îți organizeze întâlniri cu prietenii și petreceți anumite evenimente. Locul trebuie amenajat în așa fel încât să fie spațios, liber dar în același timp să te facă să te simți acasă.

Ce piese de mobilier nu trebuie să lipsească din sufrageria ta?

Atunci când îți amenajezi camera de zi, unele obiecte poți sau nu să le folosești, în timp ce altele sunt de nelipsit din acest spațiu. O piesă importantă în amenajarea camerei de zi este o măsuță de cafea. Aceasta este de obicei piesa centrală a încăperii și se asortează restului de mobilier, sau dacă încăperea este spațioasă și amenajată pe diferite colțuri de activități, atunci poți asorta măsuța cu o canapea cu fotolii. Găsești măsuțe de cafea în diferite dimensiuni și forme, de sticlă, lemn sau chiar metalice. Alte piese nelipsite dintr-un living sunt canapelele si fotoliile, televizorul, daca spațiul permite atunci poți introduce și o zonă de dining unde vei avea o masă și scaune. Dulapurile nu vor fi foarte voluminoase sau cu prea multe spații de depozitare, pentru că nu este necesar la living. Însă un dulap mic, discret, deschis, pe care să îți pui niște obiecte decorative, se potrivește foarte bine in living. Accesoriile precum perdele si covoare vor da un aspect elegant spațiului amenajat și te vor face să simți spațiul ca unul călduros și primitor.

Citește și:

Cum să îți amenajezi o bibliotecă frumoasă la tine acasă?

O bibliotecă este un must-have în orice casă. Fie ca ești un mare devorator de cărți, sau doar ai timp din când în când să citești o carte, este minunat să ai titlurile preferate la tine acasă. Când trebuie să alegi biblioteci si rafturi ai o gamă foarte variată, iar o bibliotecă frumoasă, deschisă, cu cărțile la vedere, este o alegere potrivită pentru camera ta de zi. Nuanțele în care se găsesc acestea sunt variate, de la lemn natur până la alte culori interesante, îți va fi foarte ușor să alegi biblioteca potrivită atât pentru colecția ta de cărți și pentru camera ta de zi. Pe lângă bibliotecă, un fotoliu confortabil îți va asigura un spațiu de citit perfect pentru serile relaxante. Poți opta și pentru variată de fotoliu puf, dacă living-ul tău este amenajat într-un stil modern, minimalist.

Citește și:

Sursa de imagine: Pressmaster / Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.