Setari Cookie-uri

Cosmin Seleși, revenire spectaculoasă! Actorul a schimbat Antena1 în favoarea ProTv-ului

Cosmin Seleși a renunțat la trustul Intact, în favoarea ProTV-ului după 10 ani de activitate ca prezentator în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva". Actorul a dezvăluit când va putea fi urmărit la tv și ce surprize le pregătește telespectatorilor în noaptea de Anul Nou.

Cosmin Seleși a luat o decizie radicală și i-a uimit pe telespectatorii săi cu schimbarea pe care a făcut-o. Actorul a renunțat la trustul Intact, asta după ce ultimii 10 ani i-a petrecut pe scena emisiunii "Te cunosc de undeva".

Actorul va putea fi urmărit de acum înainte la postul concurent, iar prima sa apariție în cadrul trustului ProTv va fi chiar în noaptea de Anul Nou. Vedetele Pro au filmat o emisiune specială pentru noaptea dintre ani, astfel că telespectatorii vor avea parte de un show pe cinste.

„Bine, sunt şi eu… istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obișnuit ProTv de fiecare dată. În urmă cu ani de zile toată lumea aştepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastică”, a spus Cosmin Seleși, după cum a relatat paginademedia.ro.
În aceste zile, actorul petrece o bine meritată vacanță cu familia în Thailanda, semn că filmările pentru emisiunea de Revelion cu care ProTv vrea să câștige audiența s-au terminat.

Citește și:

"Protevelionul" este emisiunea care revine în forță la ProTv, emisiune unde vor putea fi urmăriți atât vedete consacrate ale trustului, cum ar fi Andra, Smiley, Inna, Carlas Dreams, Irina Rimes, cât și artiști îndrăgiți și extrem de apreciați de către public: Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob&Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și mulți alții.

Gazdele emisiunii vor fi Pavel Bartoș și Raluka, iar seara se anunță a fi plină de surprize, antrenantă și potrivită pentru cei care aleg să petreacă noaptea dintre ani în fața micilor ecrane.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.