Setari Cookie-uri

Cine este Emil Rengle de la Survivor 2022? Dansatorul controversat face parte din echipa Faimoșilor

Emil Rengle este unul dintre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor care va participa în noul sezon Survivor. Deși este cunoscut ca dansator, Emil Rengle este un artist complet și complex, care nu se dă înlături de la a spune lucrurilor pe nume.

Emil Rengle face parte din echipa Faimoșilor, din noul sezon al emisiunii-fenomen Survivor. Deși este cunoscut ca și dansator, concurentul din cea mai acerbă competiție televizată are multe alte atuuri în spate. Fiind o persoană deschisă și mereu pozitivă, Emil Rengle nu s-a ferit să vorbească despre viața lui, dar și despre drumul pe care l-a parcurs până la succesul fulminant pe care îl are în prezent.

Emil Rengle s-a născut la Oradea, acolo unde s-a îndrăgostit iremediabil de dans. De mic copil a pășit în sala de dans, iar încă de pe atunci și-a dat seama că acolo se simte „acasă”.

La numai 18 ani, artistul a participat la concursul de dans Hip Hop Internațional din Las Vegas. Acolo a fost recunoscut ca fiind cel mai bun dansator român cu un potențial uriaș.

Citește și:

Ulterior, Emil Rengle s-a lansat și pe piața muzicală. Totuși, artistul este cunoscut ca fiind un mare dansator. În cadrul unui turneu internațional la care a participat, concurentul de la Survivor a avut ocazia să danseze alături de coregrafi celebri ai vedetelor, cum ar fi coregraful lui Beyonce sau cel al lui Kylie Minoque.

Emil Rengle a recunoscut că este bisexual

În anul 2018, Emil Rengle a spus clar și răspicat că este bisexual și că nu dorește să se mai ascundă. Toate aceste declarații le-a făcut artistul cu lacrimi în ochi pe canalul său de Youtube: „Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă.”

Citește și:

Tot în același an, Emil Rengle a câștigat marele premiu în cadrul concursului Românii au talent. Ulterior, artistul a fost invitat și la varianta americană a concursului ce a avut loc în SUA, însă jurații nu au fost la fel de încântați ca cei din România, astfel că Emil Rengle s-a întors acasă la scurt timp.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.