Setari Cookie-uri

Cristian Ronaldo și Georgiana Rodriguez au dezvăluit sexul gemenilor. Cei doi vor deveni din nou părinți anul viitor

Cristian Ronaldo și iubita lui, Georgiana Rodriguez vor deveni părinți de gemeni, anul viitor. Fotbalistul a postat un video emoționant pe Instagram, în care a dezvăluit sexul celor doi copilași care urmează să vină pe lume: "Unde începe viața, dragostea nu se termină niciodată"

Cristiano Ronaldo a anunțat în octombrie că el, împreună cu partenera sa de viață, Georgiana Rodriguez vor deveni părinți de gemeni. Recent, fotbalistul a anunțat și sexul celor doi copilași care urmează să vină pe lume în primăvara anului viitor.

Pentru a avea o amintire de neuitat, Georgiana Rodriguez și Ronaldo i-au filmat pe ceilalți copii ai lor în timp ce spărgeau baloanele din care au ieșit confetti. Așa cum este obiceiul, confetti de culoarea roz reprezintă un bebeluș fetită, iar confetti de culoarea albastră reprezintă un bebeluș băiețel. Așadar, în momentul în care copiii cuplului au spart baloanele, din ele au ieșit atât confetti roz, cât și confetti albastre.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Citește și:

Cristiano Ronaldo și partenera lui de viață urmează să aibă un băiețel și o fetiță. Fotbalistul a postat clipul pe social media, alături de un mesaj emoționant: "Unde începe viața, iar dragostea nu se termină niciodată".

Cristiano Ronaldo, familie numeroasă

Cristiano Ronaldo și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă astfel că el este tată pentru cei patru copii ai săi, pe care îi crește cu frumoasa Georgiana. Partenera lui de viață are o fetiță dintr-o relație anterioară, iar împreună cu forbalistul îi are pe Eva și Mateo, gemenii în vârstă de patru ani.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.