Setari Cookie-uri

De ce se întoarce Zanni la Survivor? Detalii bombă despre reîntoarcerea câștigătorului sezonului 2021

Zanni le-a pregătit o surpriză de proporții fanilor lui! Fostul câștigător Survivor 2021 va apărea în noul format de la ProTv.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Survivor! Anul 2022 se anunță a fi cu totul și cu totul special, mai ales după ce ProTv a cumpărat formatul emisiunii de la postul concurent. Echipele sunt deja formate, iar concurenții se pregătesc intens de marea luptă pentru supraviețuire.

O noutate a acestui sezon care este pe cale să înceapă este reîntoarcerea lui Zanni, câștigătorul Survivor 2021. Producătorii l-au contactat pe protejatul lui Alex Velea și i-au oferit un loc în noul format al emisiunii. Zanni nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat provocarea care i-a adus în acest an prima lui locuință și faima pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Totuși, artistul a declarat că nu știe încă toate detaliile și că urmează să afle daca va pleca și el în Republica Dominicană alături de concurenți, sau dacă va lucra din România. Zanni s-a declarat extrem de entuziasmat la aflarea veștii și așteaptă cu nerăbdare să facă parte din noul proiect.

Citește și:

"O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta." a declarat Zanni pentru fanatik.ro.

Echipa Faimoșilor este pregătită

Recent, Daniel Pavel, moderatorul emisiunii Survivor a anunțat că echipa Faimoșilor este pregătită de luptă. Cele 12 vedete care se vor duela cu echipa Războinicilor sunt CRBL, Xonia, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.