Setari Cookie-uri

Vezi cine a înlocuit-o pe Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Ce apariție de senzație a avut noua concurentă!

După ce Nicoleta Dragne a fost eliminată din competiție, locul ei a fost luat de o nouă concurentă. Prima apariție a artistei i-a lăsat pe jurați cu gura căscată, iar încrederea în sine este atuul cu care aceasta promite multe în concurs.

Plecarea Nicoletei Dragne a surprins pe toată lumea, însă fosta ispită nu a mai putut suporta disuțiile în contradictoriu cu celelalte fete. Mai mult, neînțelegerile cu producătorii emisiunii au forțat-o pe Nicoleta să plece din concurs. Blondina le-a cerut fanilor ei să nu o mai voteze, astfel că eliminarea ei din concurs a fost inevitabilă.

Așa cum sunt regulile concursului, o altă vedetă a trebuit să o înlocuiască pe fosta ispită. Surpriza a venit din partea câștigătoarei X Factor, cântăreața Bella Santiago. Așa cum și-a obișnuit publicul, artista a debordat de energie și de încredere în forțele proprii.

Bella Santiago a pășit în competiție cu un look sexy și o atitudine pe măsură. De acum, artista este o concurentă cu drepturi depline, iar admiratorii o pot vota pentru a ajunge în marea finală.

Citește și:

Nimeni nu se aștepta la o asemenea schimbare, iar plecarea Nicoletei i-a bulversat pe concurente. Mellina era convinsă că ea va fi cea care va pleca din competiție și nu se aștepta ca fosta ispită să își dorească să spună "Adio" concursului.

"Eu sunt șocată, sincer! Mă așteptam eu să ies! Nu aveam nicio treabă." a declarat Mellina în urma eliminării Nicoletei.

Drumul Bellei Santiago în competiție se anunță a fi unul promițător, iar artista abia așteaptă să îi încânte pe jurați, dar și să le cânte melodii celebre, așa cum doar Bella știe să o facă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.