Setari Cookie-uri

Theo Rose, surpriză pentru tatăl ei! Reacția acestuia este incredibilă: „Ești nebună!”

Theo Rose și-a surprins tatăl cu un cadou special. Artista nu a mai stat pe gânduri și i-a oferit imediat asta tatălui ei! Acesta a fost copleșit de gest și s-a bucurat extrem de tare de grija pe care i-o poartă fiica lui.

Theo Rose este un copil exemplu și are grijă de părinții ei, așa cum și ei au avut la rândul lor grijă de ea și de sora ei atunci când erau la școală. Legătura dintre artistă și cei care i-au dat viață este extrem de puterincă, iar artista a declarat că părinții ei au încercat din răsputeri să nu le lipsească nimic celor două fete ale lor. Acum, când Theo este o bine cunoscută și apreciată cântăreață, a venit rândul ei să le fie alături mamei și tatălui ei.

Astfel, Theo Rose s-a dus val vârtej la casa părintească în seara trecută pentru a-i oferi un cadou tatălui ei. Artista a povestit cum acesta a sunat-o și a rugat-o să îi dea un telefon mai vechi de al ei, asta pentru că cel pe care îl avea s-a defectat și nu îl mai putea folosi. Impresionată că tatăl ei nu vrea să dea bani pentru a-și achiziționa un model nou, Theo Rose s-a dus imediat în primul magazin de telefonie mobilă și i-a cumpărat părintelui ei cel mai performat telefon de pe piață.

Citește și:

Apoi, artista s-a urcat în mașină și s-a dus către casa unde a copilărit. Surpriza a fost una de proporții, iar tatăl artistei s-a bucurat din suflet de gestul făcut de fiica sa cea mică.

„Alo, am venit! Uite ce m-ai făcut. M-ai făcut de ți-am făcut cadoul mai devreme. N-am altul vechi. Lasă mă că meriți și tu. Ți-am luat și husă la el. Nu se compară cu ăla de l-ai avut. E din ăsta performant. Dă-i și tu folia jos, trage de ea acolo. (...) Lasă că te înveți tu să apeși pe el.” a spus Theo pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Reacția tatălui lui Theo Rose

Tatăl lui Theo Rose a fost extrem de bucuros și entuziasmat când a văzut-o pe Theo intrând în casă. Bărbatului nu i-a venit să creadă ce cadou i-a făcut fiica lui.

„Ești nebună băi tată. Nu de astea noi mă. Am evitat să dau bani pe el. Băi, n-ai minte. Trebuie să învăț să umblu pe el acum.” a spus tatăl artistei cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.