Setari Cookie-uri

Advertorial Cum să-ți decorezi casa de sărbători

Sărbătorile reprezintă mereu prilej de redecorare, de transpunere a bucuriei în tot ceea ce ne înconjoară. Momentele petrecute cu cei dragi în decoruri de sărbătoare, în atmosfera călduroasă și cu mirosuri îmbietoare de acasă sunt de neprețuit.

Fie ca alegi să mergi pe ideea “less is more”, fie că îți place să adaugi culoare și strălucire, interiorul casei tale trebuie să vorbească despre tine.

Personalizează decorul

Deși roșul este vedeta Craciunului, alege culoarea care să se integreze perfect in amenajarea casei tale. Verde smarald, albastrul regal, sau auriu elegant sunt opțiuni pe care le poți lua în considerare atunci când îți pregătești casa de sărbători.

Materialele naturale precum lemnul vor oferi întotdeauna o atmosferă cozy, iar obiectele de iluminat cu un design special pot infrumuseța fără să fie nevoie să renunți la ele după această perioadă.

Accesorizează!

În cazul în care vrei să oferi un touch festiv livingului tău, fără să te rezumi doar la bradul de Crăciun, alege perne decorative, lumânări parfumate, sau decorațiuni pe care să le așezi simetric pentru un plus de farmec.

Creează-ți un colț magic, cu elemente precum un fotoliu, o masuță și un pouf unde să te bucuri de momente de relaxare. Măsuțele laterale, sau side tables sunt piesele de mobilier perfecte pentru a completa zona livingului, mai precis canapeaua sau fotoliile, unde au loc de obicei reuniunile în familie.
Nu uita de dining: aceasta zona e extrem de importantă, iar elementele decorative oferă o atmosferă specială. Sfeșnicele pentru lumânări sunt o opțiune elegantă, ce transformă masa într-un spațiu cu adevărat special.


Alege ce ți se potrivește și bucură-te de atmosferă!

Fie că optezi pentru o decorare minimalistă, simți că ți se potriveste stilul rustic, sau alegi accente moderne în decorarea de sărbători, fiecare detaliu îți pune în valoare locuința și te aduce mai aproape de atmosfera din această perioadă. De aceea, e important să te regăsești întru totul în ceea ce alegi.
Lasă-te inspirat de colecțiile cu decorațiuni, obiecte de iluminat sau piese speciale de mobilier Noblesse Interiors în aceasta perioadă magică, sau bucură-te oricând de piese iconice, care își pastrează farmecul și autenticitatea în timp. Alege să faci smart shopping, să aduci frumusețe casei tale prin piese de calitate care să dăinuie în timp. Și nu uita să prețuiești fiecare moment alături de cei dragi!


Kudika
22 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.