Setari Cookie-uri

Cum se simte Like Creața însărcinată în 6 luni și cu un bebe acasă: „...cum mai dau înapoi”

Cristina Lupu, pe numele ei de scenă Like Creața a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că este din nou însărcinată. Deși are un bebe de doar 9 luni acasă, se pare că meseria de mămică i se potrivește mânusă.

Cristina Lupu se poate declara o mămică curajoasă, asta după ce a anunțat în urmă cu câteva luni că mai așteaptă un bebe, deși acasă are o fetiță în vârstă de 9 luni, pe nume Eza.

În luna martie a acestui an, Like Creața a devenit mămică pentru prima oară și a adus pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă.

„O iubesc de mor. Da, am născut și suntem bine, dar n-am apucat să postez... e prea frumos cu ea și am uitat de Insta/Fb. Vă super mulțumesc pentru mesaje. Ne revedem curând
PS: mâine mergem acasă.” a scris vedeta după ce a născut-o pe fetița ei.

Admiratorii brunetei au fost luați prin surprindere atunci când vloggerița a anunțat public că este din nou însărcinată.

Încântată că familia ei se va mări, dar și cu multe temeri, Cristina Lupu a scris pe Instagram despre stările care o încearcă în această perioadă.

Citește și:

„Cum e sa fii insarcinta in 6 luni si sa ai acasa un bebe de 9 luni?! Asta m-au intrebat cei de la @stirilekanald, dar si voi…Cum sa fie?! Greu, usor, clar nu am cum mai dau inapoi:)))
Lasand gluma, nu e usor, dar dorinta de a fi mama din nou e mult mai mare decat frica de greu. Important e sa stii ce vrei!” a spus frumoasa graviduță pe social media.

Celia, mesaj emoționant pentru Like Creața

Fanii au încurajat-o încă de la început pe Cristina Lupu și abia așteaptă să o vadă din nou mămică. Celia, însărcinată cu primul ei bebeluș a ținut să o felicite pe vedetă și i-a scris un mesaj emoționant pe Instagram, drept dovadă că maternitatea unește și că puterea mamelor este cu adevărat specială.

„Ce drăguț suntem însărcinate in aprox aceeași luna, sa ai o sarcina ușoară, ❤️🙏❤️ Protecție Divina! ❤” a scris artista la una dintre pozele Cristinei Lupu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.