Setari Cookie-uri

Feli vrea să își mărească familia! Dacă inițial a luat în calcul adopția unui copil, se pare că acum s-a răzgândit

Feli este făcută pentru a fi mamă, astfel că a vorbit de câteva ori despre intenția de a adopta un copil. Însă, se pare că acum nu mai ia în calcul această variantă. Artista povestește despre lucrurile care au determinat-o să se răzgândească.

Feli se poate declara o femeie împlinită cu succes pe toate planurile. De când micuța Nora Luna a apărut în viața ei, totul s-a schimbat iar Feli a trecut prin transformări radicale. Artista a declarat de mai multe ori că se gândește la mărirea familiei și că adopția este soluția la care ar dori să apeleze.

Cu toate acestea, în podcastul lui Horia Brenciu, unde Feli a fost invitată, artista a vorbit despre motivele care au făcut-o să se răzgândească. Cântăreața a declarat că îi este teamă de eșec și că nu ar vrea ca, din greșeală, să facă diferențe între cei doi copii.

Pe lângă discuțiile serioase legate de familie și adopție, atmosfera s-a destins o dată ce Horia Brenciu a invitat-o pe Feli să cânte împreună colinde.

Citește și:

„Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. Dar asta vreau să fac. E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo. Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.” a spus îndrăgita cântăreață.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.