Setari Cookie-uri

Adela Popescu, amintiri din copilărie! Ce credea de fapt artista despre Moș Crăciun: „Era să leșin”

Adela Popescu a povestit despre momentele din copilărie în care îl aștepta pe Moș Crăciun. Vedeta avea un adevărat ritual înainte de Sărbători, iar seara de Ajun era de-a dreptul unică pentru ea.

Adela Popescu își retrăiește copilăria o dată cu cei trei copii ai săi. Deși băieții ei sunt micuți, artista le-a vorbit despre venirea lui Moș Crăciun și despre lista de cadouri pe care trebuie să o facă cei mici.

Soția lui Radu Vâlcan și-a adus aminte de momentele în care ea îl aștepta pe Moș Crăciun și de sentimentele pe care le avea în copilărie în această perioadă. Vedeta a povestit cum pregătirile pentru seara de Ajun începeau cu mult timp înainte și că avea o multitudine de lucruri de care să țină cont pentru ca Moș Crăciun să îi lase un cadou sub brad, chiar dacă acesta se rezuma la o ciocolată și câteva dulciuri.

„Totul era despre Moş. Învăţam că ştiam că Moşu îmi află notele, dădeam cu mătura că ştiam că mă vede Moşu, şi tot aşa. Era ca şi cum te vedea Dumnezeu, iar tot Crăciunul era despre întâlnirea cu el. Nu primeam cine ştie ce cadouri- trei portocale şi două ciocolate în general, dar totul era despre a te întâlni cu el, care îţi valida toate eforturile pe care le făceai de a fi mai bun. Tocmai de asta aveam multe emoţii, într-un an era să leşin înainte să vină.” a mărturisit Adela Popescu în cadrul unui interviu.

Citește și:

Acum, vedeta așteaptă cu nerăbdare să vadă bucuria din ochii copiilor ei atunci când vor vedea cadourile sub brad. Mai mult, Adela i-a rugat pe cei doi băieți mai mari să deseneze ceea ce și-ar dori de la Moș Crăciun. Ulterior, ea a recunoscut că acest lucru i-a adus multe dificultăți, asta pentru că i-a luat ceva timp pentru a descifra desenele copiilor.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.