Setari Cookie-uri

Mira petrece în țara lui Moș Crăciun! Artista se bucură de cele -14 grade din Laponia

Mira a plecat într-o călătorie de vis, chiar pe tărâmul lui Moș Crăciun. Artista se bucură de vacanță alături de prietenii ei și împarte imagini de colecție cu urmăritorii de pe Instagram.

În aceste zile Mira își încântă fanii cu imagini superbe din țara lui Moș Crăciun. Visul oricărui copil s-a îndeplinit pentru artistă, asta după ce împreună cu prietenii ei a plecat în Laponia. Pe social media Mira îi ține la curent pe internauți cu privire la escapada sa desprinsă din povești.

Mira este mai fericită ca oricând și deși în Laponia se înregistrează -14 grade Celsius, acest lucru nu îi știrbește zâmbetul frumoasei cântărețe. Mai mult, artista a spus că nu își mai simte degetele, dar se bucură ca un copil de tot ce o înconjoară.

„Oficial, am ajuns în Laponia! Să înceapă aventura!” a spus Mira pe social media în momentul în care a ajuns în Laponia.

Citește și:

Alături de prietenii ei, artista a mers cu snowmobilul și a făcut un foc de tabără, la care s-a și încălzit.

„Uitați-vă ce facem noi aici! Suntem în mijlocul ”nicăieriului” și facem asta și bem ceai.”

Astăzi Mira s-a plimbat cu sania trasă de câinii husky și le-a spus internauților că trebuie să încerce experiența aceasta măcar o dată în viață. Mai mult, se pare că blondina își va petrece Sărbătorile tot aici, astfel că Mira și-a anunțat prietenii virtuali că în ziua de Crăciun va merge în casa lui Moș Crăciun pentru a-l întâlni în persoană. Entuziasmul cântăreței a fost resimțit de către internauți care s-au bucurat pentru experiența superbă pe care Mira o trăiește zilele acestea.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.