Setari Cookie-uri

Cine este Otilia Bilionera de la SURVIVOR? Artista are un succes colosal în străinătate

Otilia Bilionera este o artistă tânără cu o voce inconfundabilă. La numai 29 de ani, Otilia se bucură de un succes internațional, iar melodiile sale se aud în Turcia, Pakistan și India.

Otilia Bilionera este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor din cel mai așteptat show al anului 2022. Vedeta a acceptat cu entuziasm provocarea și vrea să își depășească limitele în cadrul competiției.

Artista s-a născut pe 13 iunie 1992 la Suceava. De mică a cochetat cu muzica, însă a ales să studieze Facultatea de Științe Politice din București. Ulterior, și-a dat seama că se vede profesând în domeniul muzicii.

În anul 2014, Otilia Bilionera a dat lovitura cu hit-ul Bilionera, de unde i-a rămas și numele de scenă. Piesa a avut un succes gigantic în Turcia, Bulgaria, Grecia, Pakistan și India. S-a clasat pe primul loc în topurile internaționale, iar faima a venit de la sine. Ulterior, radiourile din România au preluat piesa și au început să o difuzeze și în țară. În prezent, hit-ul care i-a adus succesul Otiliei are peste 511 milioane de vizualizări.

Citește și:

Pe plan sentimental, Otilia o duce la fel de bine. După câteva relații eșuate, artista zâmbește din nou în brațele lui Hamude, bărbatul cu care s-a căsătorit în secret. Cel care i-a furat inima concurentei de la Survivor este de origine arabă și deține propria sa afacere, o shaormerie situată în sectorul 6 al Capitalei.

Acum ceva timp, artista a vorbit despre bărbatul din viața ei și a declarat că există o chimie puternică între cei doi.

„Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni. Arabii sunt mai pasionali decât românii. El nu ştia cine sunt când ne-am cunoscut. L-am cunoscut la o petrecere în septembrie. Am ţinut legătura, am mai vorbit. Mi-a dedicat toată noaptea o piesă.[...] E afacerist. Din prima clipă a fost o chimie destul de mare între noi. Suntem de nedespărţit. Nu e gelos, e un bărbat descurcăreț.” a declarat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.