Setari Cookie-uri

Elena Gheorghe, adevăratul motiv pentru care a refuzat să participe la Asia Express și Survivor România.

I-ar plăcea să aibă parte de o experiență de genul acesta, dar are un motiv întemeiat pentru care nu a putut da curs invitației producătorilor până acum.

Elena Gheorghe a refuzat să participe la Asia Express și Survivor

Elena Gheorghe este o artistă cu o voce impresionantă, care atunci când urcă pe scenă îi cucerește imediat pe cei aflați în fața sa. Iubește să cânte și asta știe cel mai bine să facă, dar nu neagă că i s-a propus să participe la anumite proiecte de televiziune, din care nu spera niciodată că va face parte. A preferat mereu să se facă remarcată prin muzică, dar nu acesta este motivul real pentru care a refuzat invitațiile primite.

Având doi copii care nu s-ar descurca în absența sa, frumoasa artistă preferă să le fie alături în acești ani de viață, iar pentru a participa la niște emisiuni precum Asia Express sau Survivor ar fi trebuit să lipsească timp de câteva săptămâni bune de acasă, iar Elena Gheorghe nu își poate permite luxul acesta.

Citește și:

Și-ar fi dorit extrem de tare să se bucure de asemenea experiențe alături de soțul ei, Cornel Ene, doar că ambii sunt atât de prinși în ceea ce privește creșterea micuților încât după ce s-au mai gândit la propunere, au refuzat.

Citește continuarea pe 9am.ro.

foto prima pagina instagram Elena Gheorghe

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.