Setari Cookie-uri

Prima imagine cu fiica lui Nicole Cherry! Cât de adorabilă este micuța: "Ea e minunea mea..."

Nicole Cherry a postat o fotografie emoționantă cu fiica ei, Anastasia. Artista le-a prezentat-o pe cea mică internauților, iar fanii au felicitat-o pe proaspăta mămică pentru minunea din viața ei.

Nicole Cherry a postat o imagine emoționantă cu fiica ei, Anastasia. Deși artista a declarat că nu dorește să o expună pe cea mică prea curând pe social media, se pare că acest lucru s-a întâmplat chiar înainte de Crăciun, ca o surpriză pentru toți cei care o îndrăgesc pe "Cireșica".

Nicole Cherry a ținut să aibă parte de cele mai frumoase amintiri de la primul Crăciun al micuței ei, astfel că a apelat la serviciile unui profesionist și au făcut împreună o sedință foto specială.

Poza postată de Nicole a strâns mii de aprecieri din partea fanilor în doar câteva ore. Internauții s-au bucurat să o vadă pe artistă în postura de mamă și au apreciat că micuța Anastasia este la fel de frumoasă precum mama ei.

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Citește și:

Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva săptămâni. Deși artista este o mămică tânără, se pare că se descurcă de minune și alături de iubitul ei fac o echipă pe cinste. În ceea ce privește o eventuală căsătorie, cântăreața a declarat că la un moment dat vrea să facă cununia, însă nu este nicio grabă.

"Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. E frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva." a declarat artista într-un interviu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.