Setari Cookie-uri

Speak, mesaj emoționant pentru Ștefania: "Tare, tare mult te iubesc..."

Speak a postat un mesaj emoționant pe contul lui de Instagram, în ziua în care Ștefania, viitoarea lui soție a împlinit 25 de ani. Artistul și-a declarat dragostea pentru iubita lui și i-a mulțumit pentru tot ce au realizat împreună.

Crăciunul are o dublă semnificație pentru Speak și Ștefania, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. În prima zi de Crăciun este aniversarea Ștefaniei, tânăra artistă care a împlinit 25 de ani. Încă de la început, cei doi ai fost extrem de atasați unul de celălalt și și-au dezvoltat o relație bazată pe respect, încredere și prietenie.

Speak și Ștefania trăiesc o poveste de dragoste departe de ochii presei, dar un lucru este sigur: cei doi sunt făcuți unul pentru altul. Anul acesta, Speak a ținut să îi declare dragostea partenerei sale pe Instagram și i-a scris câteva rânduri scurte, dar emoționante celei cu care se vede alături o viață.

"La multi ani, @cristinaa.stefaniaa ! Tare, tare mult te iubesc și îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut viața mai frumoasă! ❤️" a scris artistul pe social media.

Citește și:

Fanii au fost de-a dreptul emoționați de postarea lui Speak și au felicitat-o pe Ștefania cu ocazia zilei ei de naștere. Totuși, artista a vrut să îi răspundă lui Speak în aceeași notă și i-a scris că îl iubește tare.

Speak și Ștefania s-au logodit anul trecut

Speak și Ștefania formează un cuplu din anul 2017, asta după ce s-a cunoscut la filmările unui videoclip de-al artistului. Anul trecut, cei doi au decis să mai facă un pas în cadrul poveștii lor de dragoste. În timp ce participau la emisiunea Asia Express, Speak a cerut-o de soție pe iubita lui, moment ce a devenit viral pe social media.

Cei doi au demonstrat că sunt un cuplu sudat și că pot trece peste orice încercare. Astfel, fanii celor doi artiști așteaptă cu nerăbdare să îi vadă pe cei doi pășind în fața altarului.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.