Setari Cookie-uri

Cine este CRBL de la SURVIVOR? Artistul este pasionat de kendama și trăiește în Spania

CRBL este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor, din noul sezon Survivor. Artistul s-a mutat cu familia în Spania anul trecut, dar a acceptat fără rețineri provocarea de la Protv.

Lumea îl cunoaște pe CRBL de pe vremea când umplea stadioane cu formația Simplu. De atunci, CRBL s-a dezvoltat pe mai multe planuri, iar acum este gata să le arate fanilor lui o nouă latură a sa, cea de concurent într-o competiție de supraviețuire.

Eduard Mihail Andreianu, pe nume lui adevărat, are 43 de ani a debutat cu trupa Simplu în anul 2000, apoi și-a început cariera solo în 2010. Piesa "Românu n-are noroc" a devenit un hit în acea perioadă și a primit mai multe premii.

De-a lungul carierei sale, CRBL a fost jurat într-un concurs de talente, prezentator tv și chiar și-a deschis propria sală de breakdance și streetdance pentru copii.

Totuși, CRBL nu este străin de astfel de competiții. Artistul a câștigat unul dintre sezoanele de la Asia Express, împreună cu Oase. Când vine vorba de Survivor, CRBL se declară extrem de pregătit pentru ceea ce urmează și este dornic de distracție.

Citește și:

"Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!" a declarat artistul în emisiunea lui Măruță.

CRBL și-a luat familia și s-a mutat în Spania

CRBL este căsătorit cu Elena din anul 2008, iar împreună au o fetiță de 11 ani, pe nume Alessia Ecaterina. După ce a ieșit câștigător din competiția Asia Express, artistul a luat o hotărâre radicală. El și-a luat familia și s-au mutat împreună în Spania, acolo unde CRBL se ocupă în continuare de muzică, dar și de o afacere nouă, pe care speră să o aducă în România cât mai curând.

Citește și:

"Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România, de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor." a mai spus artistul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.