Setari Cookie-uri

Andreea Bănică, în plin proces de transformare: "Îmi doresc o ridicare de sâni"

Andreea Bănică a vorbit despre un subiect sensibil, și anume operațiile estetice. Vedeta a dezvăluit că vrea să apeleze la intervențiile de acest tip în viitorul apropiat și a vorbit despre zonele din corp unde ar vrea să aducă îmbunătățiri.

Andreea Bănică a fost invitată în podcastul lui Măruță, unde vedeta a declarat că acest interviu este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în anul 2021.

Printre dezvăluirile sensibile legate de familia ei, vedeta a mărturisit că într-un viitor apropiat intenționează să apeleze la anumite intervenții de ordin estetic. Blondina a declarat că prima zona vizată este zona buzelor, pe care și le dorește mai voluminoase și apoi vrea să se concentreze pe ridicarea bustului.

"Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (...) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a spus Andreea Bănică.

Citește și:

Totuși, Andreea Bănică a trecut de două ori până acum prin mâinile medicilor chirurgi. Vedeta a decis acum ceva timp să își scoată o aluniță inestetică pe care o avea în zona nasului, dar și alte alunițe care puteau să îi pună viața în pericol. Mai mult, artista și-a făcut în acest an și o septoplastie, asta pentru că deviația de sept de care suferea devenise o problemă greu de controlat.

"Am avut mai peste tot și am tot scos pe ele, nasul modificat operație de sept septoplastie”, a adaugat cântăreața.

Vedeta a mărturisit că nu are alte intervenții estetice, însă abia așteaptă să apeleze la operațiile de acest tip pentru a se simți din nou bine cu corpul ei.

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.