Setari Cookie-uri

Cine este Andreea Tonciu de la SURVIVOR? Bruneta a intrat în mai multe conflicte de-a lungul timpului

Andreea Tonciu este una dintre surprizele noului sezon Survivor. Bruneta a acceptat provocarea pentru supraviețuire și vrea să demonstreze că are toate abilitățile necesare unei luptătoare. Cu o fire impulsivă și un temperament vulcanic, bruneta se declară pregătită pentru tot ce urmează.

Andreea Tonciu este una dintre surprizele pe care show-ul SURVIVOR le-a pregătit pentru noul sezon. Bruneta a participat la mai multe emisiuni de-a lungul timpului, însă competiția de la ProTv este de departe cea mai mare provocare din viața ei.

Andreea Tonciu are 35 de ani și este căsătorită cu Daniel Niculescu, cu care are împreună o fetiță de 5 ani, Rebeca. Vedeta s-a făcut cunoscută participând la concursul "fata de la pagina 5", ulterior devenind asistentă tv în cele mai importante emisiuni mondene din acea perioadă.

După o despărțire tumultoasă de fotbalistul Nicolae Mitea, bruneta și-a găsit liniștea în brațele actualului soț și a dispărut o vreme din showbiz, bucurându-se de viața de familie. Recent, Andreea Tonciu și-a surprins fanii după ce și-a făcut apariția în emisiunea "Bravo, ai stil!", unde le-a arătat telespectatorilor că nu se dezice de comportamentul vulcanic.

Citește și:

De-a lungul timpului, bruneta a intrat în numeroase conflicte cu alte vedete și nu a renunțat la luptă până când "rivala" ei nu a cedat.

În 2022, admiratorii fostei asistente tv o vor vedea pe Andreea într-un proiect nou, care o vor pune față în față cu lucruri pe care ea nici nu și le imaginează.

"Dragii mei,
Știți că-mi place să vă surprind și că nu mă tem de nicio provocare 👀.
Așa că… plec la Survivor, în echipa Faimoșilor 🔴! E un reality show care o să mă pună față în față cu lucruri la care nu mă gândesc
Știu cât mi va lipsi familia mea, dar sunt pregătită! Până atunci continui să mă antrenez!" a scris vedeta pe social media.

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.