Setari Cookie-uri

Fiul cel mic al lui Bon Jovi, îndrăgostit până peste cap de o actriță. Bon Jovi are cine să îi ducă pasiunea mai departe!

Fiul cel mic al cântărețului Bon Jovi este îndrăgostit până peste cap de Millie Bobby Brown, o tânăra actriță. Cei doi au petrecut primele sărbători împreună și s-au pozat îmbrățișați lângă bradul de Crăciun.

Fiul cel mic al lui Bon Jovi este la vârsta la care simte primii fluturași în stomac, așa că tânărul și-a dat frâu liber sentimentelor și s-a pozat alături de iubita lui lângă brad, spre deliciul fanilor.

Millie Bobby Brown, în vârstă de 17 ani și Jake Bongiovi, în vârstă de 19 ani au sărbătorit primul lor Crăciun împreună și au postat imagini pe conturile lor de socializare.

"Sărbători fericite" a scris Millie în postarea de pe Instagram, alături de o poză în care își îmbrățișează strâns iubitul. Fotografia a adunat peste 4,5 milioane de aprecieri, inclusiv Jennifer Aniston le-a dat like celor doi tineri amorezi.

Sursă foto: Instagram

În presa de peste ocean s-a scris încă de la începutul lunii iunie cum că între cei doi tineri ar exista mai mult decât o simplă prietenie, așa cum a declarat fiul lui Bon Jovi. La luna iulie cei doi au fost văzuți plimbându-se împreună în New York și tinându-se drăgăstos de mână.

Citește și:

Ulterior, Millie a distribuit câteva imagini cu Bon Jovi pe InstaStory, inclusiv o fotografie în care iubitul ei o sărută pe obraz.

Millie Bobby Brown, noua senzație a cinematografiei

Millie Bobby Brown a devenit cunoscută după ce a interpretat-o pe Eleven din serialul "Stranger Things", de pe platforma Netflix.

Debutul actriței a fost în 2019 în pelicula "Godzilla: King of the Monsters". Milllie este cea mai tânăra apariție în topul realizat de Time-100 cele mai influente persoane din lume.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.