Setari Cookie-uri

Salman Khan, de urgență la spital! Iulia Vântur i-a fost aproape artistului în aceste momente teribile

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de aproape 10 ani și își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii presei. Însă, în situațiile neprevăzute, cei doi sunt tot timpul unul lângă altul și se sprijină necondiționat. Recent, artistul din India a avut nevoie să fie transportat de urgență la spital, iar Iulia Vântur i-a fost aproape partnerului ei de viață.

Iulia Vântur și-a găsit sufletul pereche departe de România și se pare că în brațele lui Salman Khan se simte cea mai iubită. Așa cum este și normal, cei doi se sprijină reciproc și împreună trec și prin momentele mai puțin plăcute.

Recent, chiar în a treia zi de Crăciun, Salman Khan a organizat o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani. Astfel, aflat la ferma sa din Panvel, artistul de la Bollywood a fost mușcat de un șarpe. Din fericire, reptila nu era veninoasă, însă iubitul Iuliei Vântur a ajuns de urgență la spital.

Medicii de la spitalul MGM din Kamothe l-au examinat pe Salman Khan timp de 6 ore și l-au ținut sub strictă supraveghere medicală. În prezent, actorul se simte bine și a putut să sărbătorească cu familia și prietenii apropiați, imediat după ce a fost externat din spital.

Citește și:

Artistul a fost fotografiat chiar pe patul de spital, iar partenera lui de viață, frumoasa Iulia Vântur i-a fost alături în toată această perioadă grea prin care a trecut.

Iulia Vântur și-a găsit fericirea în India

Iulia Vântur a venit în România în luna mai a acestui an și a vorbit despre traiul din India și despre cum s-a acomodat într-o țară străină.

"Traiul într-o țară străină te provoacă foarte mult. Am învățat lecția toleranței. În momentul în care te izbești de o cultură nouă trebuie să înveți toleranța, altfel nu ai cum să supraviețuiești acolo. Trebuie să înveți să-i accepți pe cei din jur. Ai nevoie de toleranță pentru asta. Au fost momente grele în care îmi doream doar să simt îmbrățișarea mamei mele sau a tatălui. E un sentiment pe care n-ai cum să-l înțelegi decât atunci când ești departe de familia ta." a spus iubita lui Salman Khan.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.