Setari Cookie-uri

Echipa Războinicilor este gata de atac! Cea de-a doua echipă s-a format, iar doi concurenți sunt surprizele momentului

Survivor 2022 este pe cale să înceapă, iar prima echipă formată a fost cea a Faimoșilor. 12 vedete au spus "DA" provocării și așteaptă cu nerăbdare să plece în Republica Dominicană. Acum, s-a anunțat compoența echipei Războinicilor, iar doi dintre concurenți sunt surprizele acestui sezon!

SURVIVOR 2022 va începe pe 16 ianuarie, iar mii de oameni așteaptă să vadă marea confruntare dintre echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor.

Dacă lista Faimoșilor este completă și cele 12 vedete care vor participa la competiția din Republica Dominicană sunt în freamătul ultimelor pregătiri, iată că acum au fost anunțați și concurenții din echipa Războinicilor.

Marea surpriză vine de la cea de-a doua echipă, asta pentru că doi dintre Războinici sunt de fapt vedete de la postul de televiziune concurent, Antena 1. Cei doi participanți vor pleca direct de la "Chefi la cuțite" și "Mireasa" pentru a se duela cu Faimoșii în lupta pentru supaviețuire.

Elena Matei, concurenta de la "Chefi la cuțite" și Blaze, tânărul care s-a înscris la "Mireasa" pentru a-și găsi jumătatea sunt primii concurenți din cea de-a doua echipă de la Survivor.

Citește și:

Prezentatorul emisiunii fenomen a declarat că este pregătit pentru tot ce urmează și abia așteaptă să vadă lupta strânsă dintre Războinici și Faimoși.

"Suntem pregătiți, am fluierul la mine. Pe 16 ianuarie va fi prima emisie într-o nouă etapă a Survivor România, o etapă în care, iată, pe Faimoși îi cunoaștem, la tine aici, am văzut emisiunea. Doamne! Mă uitam la ei și mărturisesc că personalitatea lor, maniera în care se dezvăluie a fost și este foarte important pentru cum o să îi privim și noi acolo. O să ne uitam la ei, urmează să intre în arenă." a declarat Daniel Pavel.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.