Setari Cookie-uri

Cine este Cătălin Zmărăndescu de la SURVIVOR? Concurentul este la a doua căsătorie!

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei 12 concurenți din noul sezon SURVIVOR. Sportiv de meserie, Zmărăndescu nu este la prima experiență de acest fel. În trecut el a mai participat și la emisiunea "Ferma".

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei 12 Faimoși care va pleca la începutul anului în Republica Dominicană pentru a-și depăși toate limitele. Concurentul din echipa Faimoșilor s-a născut pe 26 ianuarie 1973 și este un împătimit al sportului.

Cătălin Zmărăndescu este un fost luptător profesionist de arte marțiale mixte, având titlul de campion mondial și european UFC. El a acceptat imediat propunerea venită din partea ProTv-ului de a participa la competiția "Survivor", o provocare pe care speră să o ducă la bun sfârșit.

Sportivul a mai participat și la emisiunea "Ferma", iar parcursul său în competiție a strârnit în acel moment un val de reacții din partea colegilor, din cauza temperamentului vulcanic pe care l-a afișat.

Citește și:

În plan personal, Cătălin Zmărăndescu o duce foarte bine, iar căsnicia alături de soția lui, Luiza este înfloritoare. Sportivul are patru copii, doi din prima sa căsătorie și doi cu actuala parteneră de viață.

Echipa Faimoșilor este pregătită de plecare

În emisiunea lui Cătălin Măruță au fost invitați cei 12 Faimoși care au acceptat provocarea vieții lui. 12 vedete vor pleca în doar câteva zile în Republica Dominicană pentru a-și depăși toate fricile. Lupta pentru supraviețuire este importantă, dar bătălia pentru trofeul SURVIVOR este punctul culminant al concursului.

Cei 12 Faimoși pe care telespectatorii îi vor vedea pe ProTv sunt: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert NIță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.