Setari Cookie-uri

După 10 ani de negoicieri, Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au divorțat oficial

Arnold Schwarzenegger și partenera sa de viață, Maria Shriver și-au spus oficial "Adio". După ce Schwarzenegger a avut o relație extra-conjugală cu menajara familiei, soția sa a pus punct relației. Procesul care a durat mai bine de 10 ani a ajuns la final.

Maria Shirver a cerut divorțul de cel pe care îl credea suflet pereche, soțul ei Arnold Schwarzenegger, cu mai bine de 10 ani în urmă. De curând, vestea mult așteptată a venit către cei doi foști soți, iar acum sunt liberi și în mod oficial.

Cu o căsnicie pe care mulți o admirau și cu patru copii reușiți, Arnold Schwarzenegger a călcat strâmb și și-a înșelat soția cu menajera casei. Mai mult, în presă au apărut informații legate și de copilul actorului cu menajara familiei, un băiat pe nume Joseph Baena.

Maria Shirver a cerut imediat divorțul de partenerul ei și timp de 10 ani cei doi s-au luptat pentru o avere estimată la 400 de milioane de dolari. Actorul din "Terminator" a declarat public că îi pare rău și că despărțirea de soția sa este cel mai mare eșec al vieții sale.

Citește și:

Divorțul a durat mai bine de 10 ani

Presa de peste ocean a declarat că inițial separarea celor doi a fost mediată de un judecător privat, însă a fost nevoie de o confirmare oficială pentru ca divorțul să se încadreze în sistemul judiciar.

În luna mai a anului 2011, Arnold Schwarzenegger a declarat public că mai are un fiu, acesta născându-se la doar o săptămână după nașterea celui mai tânăr copil al cuplului format de Arnold și Maria Shirver.

"După ce am părăsit biroul guvernatorului i-am spus soției mele despre acest eveniment, care a avut loc acum peste un deceniu. Nu există scuze și îmi asum întreaga responsabilitate pentru durerea pe care am provocat-o. Mi-am cerut scuze Mariei, copiilor mei și familiei mele. Îmi pare cu adevărat rău."

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.