Setari Cookie-uri

Gigi Becali, decizie de ultimă oră cu privire la averea sa! Patronul a renunțat la palatul din centrul Capitalei

Gigi Becali a luat câteva decizii radicale cu privire la averea sa! Patronul FCSB vrea să se concentreze pe relația cu divinitatea și nu mai dă importanță lucrurilor tangibile din această viață.

Sărbătorile au avut beneficii majore în viața lui Gigi Becali, asta pentru că patronul FCSB a luat câteva decizii radicale cu privire la averea sa. Se pare că Becali a ajuns la un un punct important al vieții sale, unde nu mai vrea să adune averi, ci să se concentreze pe partea spirituală și pe relația cu Dumnezeu.

Cu afaceri în domenii multiple, Gigi Becali a adunat sume colosale cu ajutorul spiritului antreprenorial de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Totuși, toată averea din lume nu a reușit să îi aducă pacea interioară patronului FCSB. În ultimii ani, Gigi Becali s-a apropiat tot mai mult de viața spirituală, iar acum a luat o decizie șocantă, dar care îi mulțumește sufletul.

Gigi Becali a renunțat la palatul în care locuia din Piața Victoriei și le-a lăsat casa fiicelor sale. În viitorul apropiat, Becali vrea să renunțe și la câteva dintre afacerile pe care le conduce și care nu îi mai aduc împlinire sufletească.

Citește și:

Așadar, omul de afaceri are în plan să păstreze marea lui pasiune, clubul FCSB, dar și compania Arcom, iar restul acțiunilor sale vor fi date uitării.

"Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte. O să ziceți „Bă, ăsta e nebun!”. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi numai mă gândesc la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății. Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că că el vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii." a declarat patronul FCSB.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.