Setari Cookie-uri

Cum se simt Cristina Cioran și fiica sa, după ce s-au infectat cu COVID-19! Sunt internate în spital: „Stăm singure în salon”

Cristina Cioran și fiica sa au avut parte de primul lor Crăciun, dar și de o surpriză neplăcută. Vedeta a sesizat, în cea de-a doua zi de Crăciun, faptul că fiica sa începuse să respire tot mai greu și a decis să ceară ajutorul medicilor, care le-au făcut testul pentru COVID-19, ambele fiind depistate pozitiv.

La momentul actual, blondina și micuța Ema se află internate în spitalul din Medgida, unde cel mai probabil vor sta și de Anul Nou. Vedeta nu regretă că nu va fi acasă de Revelion, pentru că oricum nu avea niște planuri bine puse la punct, iar cel mai important lucru pentru ea este ca fiica ei să se facă bine cât mai curând posibil.

Cristina Cioran a făcut chiar și o postare pe contul ei de Instagram, unde ține aproape zilnic legătura cu fanii ei și le-a vorbit acestora despre situația grea prin care a fost nevoită să treacă, în urmă cu doar câteva zile.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.