Setari Cookie-uri

Cine este Rober Niță de la SURVIVOR? Fostul fotbalist se poate lăuda cu o carieră spectaculoasă

Robert NIță este unul dintre cei 12 Faimoși care vor pleca în curând în REpublica Dominicană. Fostul fotbalist este pregătit de atac și speră că va sta cât mai mult timp alături de colegii lui în competiția pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Echipa Faimoșilor s-a format, iar fanii emisiunii au avut marea surpriză să vadă diverse personalități în competiția care este pe cale să înceapă. Cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor sunt pe ultima sută de metri în ceea ce privește antrenamentele pentru marea luptă pentru supraviețuire.

Republica Dominicană îi așteaptă pe CRBL, Andreea Tonciu, Xonia, TJ Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac cu brațele deschise.

O surpriză pentru SURVIVOR 2022 este fostul fotbalist Robert Niță care a acceptat provocarea anului. Fanii lui au fost impresionați de alegerea sportivului de a participa în cel mai urmărit show de televiziune și abia așteaptă să îl vadă pe fostul fotbalist într-o ipostază cu totul specială.

Citește și:

Robert Niță are 40 de ani și este pregătit să lupte pentru supraviețuire alături de ceilalți colegi ai săi, dar și de echipa Războincilor.

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Robert Niță a transmis un mesaj faimos, de pe vremea când juca la Rapid. Fotbalistul a făcut aluzie la povestea mesajului "Sunt bun, dar nu mă vede nimeni", cuvinte spuse chiar de el după marcarea unui gol pentru Rapid. Acum, Robert Niță a transmis: "Sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume."

"Cu ăștia o să stau multe luni. Sunt în lumea mea pe online. Sunt bun și mă vede din ce în ce mai multă lume. Pentru că este la PRO TV, mai am un slogan: Fiți buni azi, fiți buni mâine, că până la urmă vă va vedea cineva. Ăsta e ăla de câștigător." a declarat fostul fotbalist.

Citește și:

Cariera lui Robert Niță

Robert Niță a debutat în lumea fotbalului la juniorii Stelei, ulterior, fotbalistul a ajuns să joace în mai multe echipe din țară, precum Corvinul Hunedoara, Cimentul Fieni, Oțelul Galați sau Rapid. Mai mult, Robert Niță a jucat și pentru o echipă din străinătate, Hapoel Beer Sheva.

Acum este pregătit să dea tot ce are mai bun în competiția SURVIVOR și speră să ajungă cât mai departe în lupta pentru supraviețuire.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.