Setari Cookie-uri

Alexandra Stan și Alex Parker, oficial iubiți! Artista a confirmat zvonurile apărute în presă

Alexandra Stan și Alex Parker nu se mai ascund! Cei doi se iubesc și vor ca toată lumea să știe asta. Dacă Revelionul l-au petrecut împreună, fanii sunt curioși să afle dacă o vor vedea din nou pe artistă în rochie de mireasă și în 2022.

Alexandra Stan este veșnic în căutarea iubirii și a bărbatului care să o împlinească. Vedeta a divorțat anul trecut la fel de repede cum s-a și căsătorit, însă asta nu i-a dat prea multe bătăi de cap artistei. Acum, îndrăgita cântăreață se iubește cu Alex Parker, coleg de-al său din lumea muzicală, iar chimia dintre ei este foarte puternică.

Zvonurile cu privire la noua relație a Alexandrei Stan au apărut de anul trecut, din perioada Crăciunului. După ce cei doi artiști au avut o colaborare muzicală, prilej cu care s-au apropiat destul de mult iar legătura lor a devenit una extrem de puternică, acum cei doi au confirmat oficial că trăiesc o poveste de dragoste.

Alexandra Stan și Alex Parker au încins spiritele pe Instagram, asta după ce îndrăgostiții au postat câteva fotografii cu ei de la o ședință foto, iar ipostazele în care au fost surprinși sunt de-a dreptul pasionale.

Citește și:

La trecerea dintre ani, Alex Parker a postat pe InstaStory o fotografie în care se sărută pătimaș cu iubita sa, urându-le internauților "Un an nou fericit!"

Sursă foto: Instagram

Alexandra Stan a motivat separarea de Emanuel Necatu

Toată lumea mondenă s-a bucurat pentru frumoasa artistă atunci când au văzut-o căsătorită și la casa ei. Totuși, se pare că pentru Alexandra Stan căsnicia alături de Emanuel Necatu nu a fost ceea ce o face cu adevărat fericită, astfel că la scurt timp cei doi au divorțat amiabil la notar.

Despre motivele care au dus la separarea celor doi, Alexandra Stan a recunoscut că s-a grăbit atunci când a luat decizia de a se căsători.

"Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.

Citește și:

Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta." a declarat în acel moment artista.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.