Setari Cookie-uri

Alexia Eram, fără strop de machiaj pe față! Uite cum arată defapt iubita lui Mario Fresh

Alexia Eram este o prezență cunoscută pe Instagram, iar pozele sale strâng mii de like-uri. Aranjată și pusă la punct de fiecare dată, iubita lui Mario Fresh este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Totuși, Alexia a apărut nemachiată pe social media, iar fanii au fost de-a dreptul surprinși de chipul vedetei.

Alexia Eram este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, iar fotografiile sale strâng în doar câteva minute mii de like-uri. Vedeta are o relație foarte strânsă cu urmăritorii ei, astfel că internauții sunt la curent cu tot ce ține de viața Alexiei.

Pe lângă pozele cu Mario Fresh, Alexia Eram postează fotografii cu ea în care arată ca scoasă din cutie, mereu aranjată, cu un machiaj perfect și un chip demn de revistele glossy din străinătate. Cu o frumusețe aparte, iubita lui Mario Fresh acaparează toate privirile, iar cei 600.000 de mii de urmăritori de pe Instagram o apreciază pentru felul ei de a fi.

Pentru că Alexia Eram vrea să le arate prietenilor virtuali cât mai multe amănunte din viața ei, aceasta s-a filmat fără strop de machiaj pe față iar fanii au reacționat imediat. Admiratorii vedetei i-au admirat frumusețea naturală și au felicitat-o pentru curajul de a se afișa pe social media în acest fel.

Citește și:

Alexia Eram s-a filmat la sala de sport, acolo unde petrece o bună perioadă de timp, pentru că vedeta are mare grijă de felul în care arată și pune accent atât pe frumusețea interioară, cât și pe cea exterioară. Chipul iubitei lui Mario Fresh este unul extrem de curat și luminos, drept dovadă că Alexia are mare grijă și la alimentație, dar și la tratamentele faciale pe care le aplică în mod regulat pe ten.

Sursă foto: Instagram

Alexia Eram, pregătită să devină mamă

Pentru că este într-o formă de invidiat și are o relație de iubire ca în filme cu iubitul ei, Mario Fresh, vedeta s-a gândit și la posibilitatea de a deveni mămică într-un viitor apropiat.

"Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă." a spus fiica Andreei Esca într-un interviu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.