Setari Cookie-uri

Horațiu Mălăele, mai bogat cu câteva mii de euro după Revelionul de la Pro! Uite cât cere actorul pentru un minut pe scenă

Horațiu Mălăele nu se dă înapoi în ceea ce privește sumele de bani pe care le cere. În noaptea dintre ani, ProTv a dat lovitura cu invitații pe care i-a avut în emisiune, astfel că trustul s-a clasat pe primul loc la audiențe. Horațiu Mălăele a făcut senzație, drept pentru care plecat acasă mai bogat cu câteva mii de euro în cont.

ProTV a fost lider incontestabil de audiență în seara de Revelion. Emisiunea dintre ani a fost moderată de îndrăgitul Pavel Partoș și de Raluka, iar invitații au fost la înălțimea așteptărilor telespectatorilor.

Dacă Antena 1 i-a avut ca invitați pe Florin Piersic, maestrul Gheorghe Zamfir și chiar Bianca Drăgușanu, ProTv s-a bazat pe marele actor Horațiu Mălăele. Se pare că aceasta a fost și rețeta succesului, iar trustul din Pache Protopescu s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Se pare că și Dan Negru l-ar fi dorit în emisiunea sa pe Horațiu Mălăele, însă cei de la Intact nu și-au permis tariful pe care acesta l-a cerut în noaptea dintre ani. Se pare că actorul are cerințe mari în ceea ce privește câștigurile sale, acesta fiind și motivul pentru care Horațiu Mălăele nu apare atât de des la televizor.

Citește și:

Marele actor cere 4.000 de euro pentru o reprezentație televizată, însă de Revelion, Horațiu Mălăele a cerut nu mai puțin de 1.000 de euro pe minut. Oficialii de la ProTv au pariat pe Mălăele, astfel că i-au oferit artistului 6.000 de euro pentru cele 6 minute pe care le-a avut numărul său umoristic.

"A fost chemat de mai multe ori, pentru Revelionul lui Dan Negru, dar onorariul său a depășit cu mult posibilitățile financiare, bugetul pus la dispoziție fiind pentru 80-90 de invitați, care nu cereau mai mult de 1.500 de euro fiecare, dar și pentru concursul cu măști aduse din America. Horațiu nu a lăsat la preț, cerea cam 1.000 de euro pentru un minut, deci 6.000 de euro pentru momentul său umoristic de 6 minute.”, au declarat surse de la Antena 1, în exclusivitate pentru impact.ro.

Citește și:

Pentru prima dată în ultimii 22 de ani, ProTV a detronat emisiunea de Revelion de la Antena 1. Cu această ocazie, Pavel Bartoș a ținut să le mulțumească tututor telespectatorilor care au stat în fața micilor ecrane în noaptea dintre ani, dar și invitaților lui, care au făcut o atmosferă de sărbătoare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.