Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă soția lui Tudor Oros, prieten cu Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan petrece departe de România și încearcă să își ascundă problemele de ochii lumii. Tot mai des, impresara a fost văzută în compania lui Tudor Oros, un afacerist român de succes din Dubai. Totuși, ceea ce puțini cunosc este faptul că românul este căsătorit, iar soția sa este de o frumusețe răpitoare.

Anamaria Prodan încearcă să fie puternică și își vede mai departe de viața profesională plină de satisfacții. După separarea de Laurențiu Reghecampf, impresara a vrut să stea departe de România și de problemele juridice ce vin la pachet cu un divorț de asemenea amploare.

Femeia de afaceri s-a refugiat în muncă și a cunoscut câțiva oameni de succes în sejurul său în Dubai. Printre aceștia se numără și Tudor Oros, un afacerist român de succes, stabilit în Emirate. Cei doi s-au afișat tot mai des împreună, iar presa a aflat că afaceristul este căsătorit și trăiește o poveste de dragoste cu o frumoasă ucraineancă, pe nume Ksenia Gulevich.

Mai mult, în seara de Revelion, Anamaria Prodan s-a pozat cu Tudor Oros în repetate rânduri. Se pare că la petrecerea dintre ani a fost prezentă și soția afaceristului, care, însă, nu s-a pozat alături de partenerul său de viață. Întrebată de fanii ei de ce apare singură în poze, iar Tudor alături de Anamaria, soția afaceristului a refuzat să dea un răspuns.

Citește și:

Soția lui Tudor Oros, cântăreață și compozitoare la doar 25 de ani

Ksenia Gulevich a împlinit în luna septembrie 25 de ani și este căsătorită cu Tudpr Oros de doi ani. Ucraineanca este cântăreață și compozitoare, pasiunea ei cea mai mare este muzica.

"Să scriu muzică este ca și o magie. Aș putea spune că este ca o meditație pentru mine. Dar mai bine. Pentru că vezi rezultatul imediat și te poți bucura de creația ta. Ca să poți compune ai nevoie să îți lași imaginația să ‘zboare’. Abia apoi vei simți acel sentiment special, libertatea de a crea orice îți dorești și cum dorești. Nu sunt prejudecăți aici." a scris soția lui Tudor Oros pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.