Setari Cookie-uri

Anda Adam, răvășitoare într-o ținută îndrăzneață all white

Îndrăgostită și fără inhibiții, Anda Adam s-a pozat recent într-o costumație extrem de sexy. Decolteul generos le-a atras atenția internauților, iar rujul roșu de pe buzele artistei au făcut-o pe Anda să fie o adevărată bombă sexy în ochii fanilor ei.

Anda Adam este mai fericită ca niciodată, iar anul 2022 a început cum nu se putea mai bine pentru artistă. Alături de fiica sa, Evelyn și logodnicul ei, Yosif Mohaci, Anda Adam a pășit în noul an cu multă energie și înconjurată de iubire. Cei trei au petrecut la munte, într-o locație de lux, iar Anda Adam a ținut să-și încânte admiratorii cu câteva fotografii de senzație.

La cei 41 de ani pe care îi are, Anda Adam arată mai bine ca niciodată și iubește mai puternic alături de partenerul ei de viață. Plină de imaginație și pusă pe șotii, artista a făcut câteva poze lângă bradul de Crăciun, iar fanii au fost de-a dreptul fermecați de ipostazele senzuale în care a postat cântăreața.

Anda Adam a optat pentru un decoleu adânc, menit să îi pună în valoare formele voluptoase. Ținuta sa a fost extrem de provocatoare, iar culoarea albă a rochiei i s-a potrivit perfect blondinei. Mai mult, ea a ales un accesoriu extrem de sexy, o pereche de urechi de iepuraș.

Citește și:

Anda Adam a spus "Da" în Capadoccia

După divorțul de tatăl fiicei sale, Anda Adam și-a găsit liniștea în brațele lui Yosif Mohaci, un afacerist prosper din Arad. În această vară cei doi s-au logodit într-un cadru superb, în Capadoccia. Totuși, Anda Adam nu se afișează cu inelul primit de la iubitul ei, asta pentru că este extrem de prețios.

"Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentines Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!" a declarat fericită Anda Adam în cadrul emisiunii "Bravo, ai stil!"

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.