Alex Velea, detalii noi despre nuntă. Ziua mult așteptată nu este departe, iar artiștii sunt în culmea fericirii

Alex Velea iubește cu patos și se vede alături de Antonia o viață întreagă. Cei doi s-au logodit anul trecut, iar în viitorul apropiat va avea loc și nunta, eveniment așteptat cu sufletul la gură de fanii celor doi. Aristul a făcut primele dezvăluiri despre data fericitului eveniment și vorbește cu mult drag despre jumătatea vieții sale, Antonia.

Alex Velea se poate declara un bărbat împlinit. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Antonia și împreună îi au pe cei doi băieți ai lor, Achim și Dominic. De curând, cei patru s-au mutat într-o vilă de lux, pe malul lacului, iar lucrurile par să se așeze, în sfârșit, pentru ei.

Anul 2021 a fost unul încărcat emoțional pentru cuplul Alex Velea-Antonia, asta pentru că cei doi s-au logodit. Artistul a cerut-o pe frumoasa vedetă de soție, dăruindu-i inelul mult așteptat. Totuși, cei doi nu s-au grăbit cu planurile de nuntă din cauza procesului care este pe cale să se încheie, dintre Antonia și fostul soț.

Acum, soarele a reapărut pe strada lor, iar povestea de dragoste dintre cei doi a învins testul timpului. Alex Velea și Antonia au trecut ținându-se de mână peste orice încercare și au avut încredere în relația lor.

Retail jobs

Recent, cântărețul a vorbit despre nunta lui cu Antonia, eveniment ce s-a lăsat multă vreme așteptat. Despre data evenimentului, Alex Velea a declarat: "Când s-o putea. Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne limiteze vreo lege sau regulă.", a menționat artistul pentru Viva.ro.

Totuși, Alex Velea a mărturisit că anul 2022 va veni cu multe surprize și împliniri pe toate planurile. Așa cum declară, el va lăsa lucrurile să dezvolte în ritmul lor, iar când va veni momentul potrivit, fanii lor vor afla mai multe detalii.

,,2022 este anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie", a declarat Alex Velea pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

Casa lui Alex Velea și Antonia, o adevărată oază de relaxare

Pentru că muncesc din greu, Alex Velea și Antonia au nevoie de un spațiu care să îi relaxeze și să îi liniștească. Astfel, cei doi s-au mutat anul trecut într-o locuință mai mare, înafara Capitalei, pentru a fugi de zgomot și agitația urbană.

"Acasă este acolo unde e familia mea. Puteam fi fericiți și într-o casă mult mai mică. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a oferit viața pe care ne-o doream. Facem bani mai mulți decât am visat când eram copii și ne-am apucat de muzică. Stăm într-o casă frumoasă cu lac și, când ajungem în ea, simțim că îi aparținem de când ne știm. Ne relaxează locația și peisajul. Avem planuri de extindere, dar sunt doar în faza de proiect.", a mărturisit Alex Velea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri