Setari Cookie-uri

De ce nu s-au căsătorit Maria și Marius în finala Mireasa? Cei doi au spus acum adevărul!

Maria și Marius au fost unul dintre cuplurile care au ajuns în marea finală de la Mireasa. Cei doi nu au dorit în acel moment să își oficializeze relația, iar acum foștii concurenți au dezvăluit și motivele pentru care au spus "pas" unei căsătorii.

Maria și Marius au fost unul dintre ele mai apreciate cupluri din emisiunea MIreasa, iar povestea lor de dragoste i-a făcut pe telespectatori să îi voteze până în marea finală.

Totuși, la acel moment, cei doi îndrăgostiți nu s-au simțit pregătiți pentru a-și oficializa relația, astfel că Maria și Marius nu au devenit o familie cu acte după terminarea competiției moderată de Simona Gherghe. Invitați recent într-o emisiune, cei doi foști concurenți au declarat că își doresc să facă pasul cel mare, însă au alte priorități acum.

"Noi avem de gând să facem acest pas afară și chiar ne dorim. Însă nu foarte devreme. Vrem și noi să ne punem pe picioare. Avem casa noastră, suntem mutați într-un oraș de pe lângă Pitești, însă vrem să ne deschidem o afacere online, vrem să ne punem pe picioare și să ne facem primii bani. Noi ne doream foarte mult să facem și ceremonia altfel, eram și puțin presați. Nu am țintit la premiu și am zis că dacă nu ne dorim asta mai bine să nu o facem.", au spus Maria și Marius pentru Antena Stars.

Citește și:

Mai mult, Maria de mărturisit că își imaginează ziua nunții sale într-un mod cu totul diferit. Iubita lui Marius are deja în minte toate detaliile despre nunta de vis, însă așteaptă momentul oportun pentru ca cei doi să își unească destinele.

,,Eu îmi doresc ca în cadrul ceremoniei de căsătorie să fim doar noi doi. Pe o plajă, la noi la mare, doar să fie apă și nisip. Vreau și petrecere, dar la nuntă. Noi locuim împreună, singuri." a mai adaugat fosta concurentă de la Mireasa pentru Antena Stars.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.