Setari Cookie-uri

Loredana Groza DIVORŢEAZĂ? Şoc în lumea show-biz!

De ce s-ar fi destrămat căsnicia dintre Loredana Groza şi Andrei Boncea?

Potrivit capital.ro, una dintre cele mai lungi relaţii din lumea show-biz-ului a ajuns la final! După mai bine de 20 de ani de relaţie, povestea de dragoste dintre Loredana Groza şi Andrei Boncea ar fi ajuns la final. Cei doi s-au căsătorit în 1998 şi au împreună o fată de 23 de ani pe nume Elena.

Sursele publicaţiei anterior menţionate au afirmat că, de fapt, divorţul dintre cei doi s-ar fi produs în urmă cu câţiva ani, adică în 2019, dar au preferat să ţină totul sub tăcere.

Ceea ce a alimentat, însă, zvonurile din aceste zile ar fi lipsa verighetei de pe mâna Loredanei Groza din fotografiile publicate de aceasta pe conturile de socializare.

Mai mult de atât, potrivit capital.ro, producătorul de televiziune şi-ar fi refăcut deja viaţa în braţele unei actriţe care a jucat în serialul Profu’, difuzat de PRO TV.

Citește și:

De asemenea, speculaţiile se învârt şi în jurul Loredanei, care s-a afişat zâmbitoare şi mândră la braţul lui Nick Casciaro, câştigătorul concursului X Factor. Votul publicului și câștigarea sezonului 10 X Factor i-au luat prin surprindere atât pe Nick Casciar,o cât și pe Loredana. ”Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine X Factor este o renaștere”, a declarat atunci Nick Casciaro, cel de-al zecelea câștigător X Factor.

Până în acest moment, nici Loredana Groza, nici Andrei Boncea nu au făcut o declaraţie oficială cu privier la presupusul divorţ dintre artistă şi celebrul producător.

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.