Setari Cookie-uri

Cine este Elena Chiriac de la SURVIVOR? Tânăra de 20 de ani este campioană la Taekwondo

Elena Chiriac este unul dintre cei 12 concurenți ai echipei Faimoșilor de la SURVIVOR 2022. Tânăra a mai participat în trecut și la emisiunea Ferma și se declarară extrem de pregătită de tot ceea ce urmează pe parcursul competiției.

Echipa Faimoșilor este pe ultima sută de metri înainte de plecarea în Republica Dominicană. Vedetele și-au făcut bagajele și îți petrec ultimele momente alături de cei dragi, înainte de a da piept cu provocarea vieții lor.

Una dintre concurentele care a acceptat să își testeze limitele în acest sezon este Elena Chiriac. Tânăra din echipa Faimoșilor este campioană multinațională la Taekwondo și este îndrăgostită de mică de acest sport care i-a adus premii importante în carieră.

În prezent, Elena Chiriac și mama sa locuiesc în Londra, acolo unde tânăra sportivă studiază actoria în cadrul unui renumit colegiu de arte, Westminster Kingsway. Ea a putut fi văzută în mai multe distribuții de-a lungul timpului, printre care "Pescărușul lui Cehov", "Macbeth" sau "Amour".

Citește și:

Elena Chiriac este familiarizată de mic copil cu lumea televiziunii, asta pentru că în copilărie a apărut în mai multe reclame televizate, iar anul trecut a fost concurentă în emisiunea "Ferma" de la ProTv.

Daniel Pavel, pregătit pentru o nouă provocare

Daniel Pavel, gazda emisiunii fenomen Survivor s-a declarat pregătit pentru marea provocare și simte că s-a născut pentru a modera competiția pentru supraviețuire din Republica Dominicană.

"Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Citește și:

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%." a declarat Daniel Pavel pentru ProTv Plus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.