Emily in Paris, reînnoit cu sezoanele 3 & 4

După ce sezonul doi a fost lansat oficial pe 22 decembrie, producătorii serialului "Emily in Paris" au anunțat că sezonanele trei și patru sunt gata pentru a fi savurate de împătimiții noului fenomen de pe Netflix. Bucurându-se de un succes impresionant, "Emily in Paris" a apărut în fruntea clasamentului Top 10 global.

DESPRE EMILY IN PARIS:

Emily este o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago. Pe neașteptate, primește jobul ideal în Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia de marketing pentru rețelele de socializare. Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare, ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de întâlniri romantice.

În sezonul 2, acum mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily acum se descurcă mai ușor, dar stilul de viață franțuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaște un expat care o enervează la culme, dar care o și intrigă.

Retail jobs

Creatorul și realizatorul Darren Star revine la cârma celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy EMILY IN PARIS, cel mai vizionat serial de comedie Netflix din 2020. Serialul EMILY IN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media. Protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper. Lui Star i se alătură Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media) și Andrew Fleming ca producători executive. Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Shihan Fey și Jake Fuller sunt producători.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri