Setari Cookie-uri

Cauzele destrămării prieteniei dintre Alex Velea și Connect-R

Connect-R și Alex Velea au avut o prietenie strânsă acum mai mulți ani de zile, după ce piesa "Dacă dragostea dispare" a spart toate topurile momentului. Connect-R a deslușit misterul rupturii legăturii cu Alex Velea și a vorbit despre motivele pentru care nu ar mai putea fi niciodată prieten cu artistul.

Connect-R este un artist complet, iar în ultimii ani a făcut câteva schimbări radicale în viața sa. Artistul s-a cunoscut mai mult pe sine, a conștientizat anumite tipare și greșeli din trecut și a ales că semene în sufletul lui iertarea, empatia și curaju de "a fi" într-o lume care este în continuă schimbare.

Invitat recent în emisiunea "40 de întrebări", Connect-R a dat dovadă de multă sinceritate și deschidere, iar admiratorii rapperului au putut să îi cunoască o altă față, una extrem de evoluată și bine ancorată pe drumul conștientizării profunde asupra vieții.

La un moment dat, Denise Rifai l-a întrebat pe Connect-R dacă Alex Velea l-a furat după ce amândoi artiștii au cunoscut un succes colosal cu melodia "Dacă dragostea dispare". Connect-R a dat dovadă de multă diplomație și a recunoscut că în acea perioadă el s-a confruntat cu anumite frustrări.

Citește și:

Sursă foto: Facebook

"Nu, nu avea cu ce să mă fure Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa «Dacă dragostea dispare», da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: «Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi». Apăream noi doi pe scenă… se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea.
Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie, viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți." a mărturisit artistul în emisiunea de la Kanal D.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.