Setari Cookie-uri

Cum a fost cerută în căsătorie Gabriela Prisăcariu? Iubita lui Dani Oțil a postat momentul emoționant pe Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează o familie perfectă, asta după e în viața lor a apărut micuțul Tiago. La doi ani de la logodnă, proaspăta mămică le-a împărtășit internauților unul dintre momentele dragi sufletului ei, acela în care Dani Oțil i-a pus marea întrebare care a schimbat definitiv parcursul relației lor.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar venirea pe lume a micuțului Tiago i-a apropiat și mai mult pe cei doi îndrăgostiți. Deși la început cei doi își țineau ascunsă relația, iată că acum niciunul dintre ei nu se mai sfiește în a le arăta internauților detalii picante din viața lor amoroasă.

Recent, cei doi au sărbătorit doi ani de la logodnă, astfel că momentele frumoase sunt mereu un motiv bun pentru a le distribui pe social media, Așa a considerat și soția lui Dani Oțil care a postat pe Instagram un filmuleț dintr-una dintre cele mai frumoase vacanțe pe care le-a petrecut alături de prezentatorul tv. Aflați în Columbia, Dani Oțil și-a luat inima în dinți și a decis să facă un pas important spre viața de bărbat la casa lui.

Citește și:

În video-ul postat de frumoasa mămică, fanii pot vedea cât de emoționați sunt cei doi și cât de drăgăstos se țin în brațe, asta după ce fotomodelul a răspuns cu "Da" la cea mai importantă întrebare a lui Dani.

Între Dani Oțil și soția sa există o diferență de 12 ani, însă acest lucru nu a reprezentat nicio problemă pentru cei doi. Fotomodelul l-a cunoscut pe viitorul ei soț în timp ce era îmbrăcată într-o rochie de mireasă, prezentând o colecție de nuntă la emisiunea matinală de la Antena 1. De atunci cei doi au fost de nedespărțit, iar anul trecut și-au unit destinele într-un cadru restrâns, cu puțin timp înainte de venirea pe lume a băiețelului lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.