Setari Cookie-uri

Pe mâinile cui își lasă Andreea Tonciu fiica? Bruneta vrea să se întoarcă cu premiul cel mare la Rebecca

Andreea Tonciu a plecat în Republica Dominicană și cu inima strânsă și-a luat la revedere de la soțul și de la fiica sa. Vedeta a vorbit despre dorul de fiica ei care o va măcina în competiție dar și despre persoanele în mâna cărora o lasă pe Rebecca.

Andreea Tonciu a acceptat marea provocare Survivor și a plecat cu multe emoții către Republica Dominicană. Cu puțin timp înainte de a se îmbarca în avion, vedeta a dat un interviu și a vorbit despre fetița ei, dar mai ales despre dorul pe care îl va simți gândindu-se la cea mică.

„Au mai rămas aşa puţine zile că deja simt că am intrat pe ultima sută cu pregătirile! Merg la sală, nu chiar atât de des pe cât mi-aş fi dorit, încerc să rezolv tot ce mai trebuie prin casă… şi petrec cât de mult timp cu fetiţa mea. Am trecut şi printr-o răceală, aşa că m-am testat zi de zi să fiu sigură că nu este vorba despre COVID… Totul este în regulă, deci sunt aproape pregătită!', a spus Andreea pentru Click!. înainte de marea plecare.

Citește și:

În ceea ce o privește pe micuța Rebecca, Andreea a mărturisit că o va lăsa pe cea mică în grija soțului ei, dar și mama și sora ei se vor ocupa de îngrijirea celei mici.

"O voi lăsa pe fiica mea cu soţul meu, mama şi sora mea. Îmi vor lipsi atât de mult momentele petrecute cu ea şi gândul îmi va zbura, destul de des, la distracţiile noastre. Este o perioadă încărcată pentru ea, a descoperit pasiunea pentru balet şi investeşte mult timp în asta, aşa că abia aştept să revin şi să îi fiu alături." a mai spus concurenta din echipa Faimoșilor.

Cu toate că inima i se va umple de dor, Andreea Tonciu a plecat încrezătoare în forțele proprii și speră să se întoarcă înapoi acasă cu premiul cel mare pentru a-i face toate poftele Rebeccai.

Citește și:

„Probabil fiecare concurent are undeva în minte premiul cel mare. Dar mai departe de atât, eu vreau să trăiesc această provocare la maximum: atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Vreau să îmi depăşesc limite pe care nici nu ştiu că le am.', a mai declarat vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.