Setari Cookie-uri

Raluca Dumitru a spus lucrurilor pe nume! A cumpărat sau nu voturile publicului?

Raluca Dumitru este una dintre cele mai puternice concurente de la "Bravo, ai stil-Celebrities". Cu o susținere enormă pe care publicul i-o acordă de fiecare dată, celelalte colege ale vedetei au acuzat-o pe Raluca că și-ar fi cumpărat voturile pentru a ajunge cât mai sus în clasamentul emisiunii.

Raluca Dumitru este una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil" iar prezența sa în cadrul galelor este mereu apreciată de către juriul emisiunii. Cu o atitudine încrezătoare și cu multă inspirație în ceea ce privește stilul vestimentar, bruneta a captat ușor atenția publicului. Astfel, fosta asistentă tv și-a câștigat mulți sustinători, iar fanii vedetei îi sunt alături de fiecare dată.

Celelalte colege ale Ralucăi au sesizat multitudinea de voturi pe care vedeta le primește de fiecare dată și au acuzat-o pe brunetă că acestea sunt cumpărate chiar de către ea, iar fanii ar fi doar niște persoane fictive pe care Raluca le-ar plăti pentru susținere.

Deranjată de aceste zvonuri, concurenta "Bravo, ai stil" a vrut să lămurească câteva aspecte ce țin de parcursul ei în competiție și le-a mulțumit fanilor ei pentru toată iubirea cu care au înconjurat-o de-a lungul timpului.

Citește și:

"În primul rând vreau să cer scuze comunității mele, urmăritorilor mei activi care mă susțin și sunt alături de mine. Prin această informație eronată au fost descalificați. Eforturile și susținerea lor nu au fost nici măcar luate în calcul. Nu este corect.

Urmăritorii mei sunt cât se poate de reali. Aș vrea să nu se lase descurajați de astfel de zvonuri. Succesul meu li se datorează și lor. Sprijinul pe care-l primesc de la comunitatea mea este esențial pentru mine. Pagina mea este reală, nu am cumpărat niciodată urmăritori și nici like-uri.”, a declarat Raluca Dumitru, potrivit fanatik.ro.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.